Jakke
Lang, åpen jakke med ståkrage og slag i svart klede.
Jakken har 3 splitter i ryggen, splitt på erme og 2 sidelommer med klaff. Kantet med røde biser rundt krage, i framkant, nedkant bak, rundt splitter i rygg og erme og lommeklaffer. (6 røde knapphull med grønn trens på hver side i framkant og 3 røde knapphull med grønn trens på hver lommeklaff). Splittene bak er festet med grønn trens (se bilde av splittene.)
6 knapper på hver side i framkant og 3 knapper på hver lommeklaff.
Vest
Bunaden har 2 vester i svart og rød. Den svarte vesten kles utenpå den røde vesten.

Rød vest
Vest i rødt klede med slag. Kantet med grønn bise langs framkant og nedkant framme. 2 sidelommer med broderi på klaff som er kantet med grønn bise. Ryggen er ubleiket bomullstoff. Vesten er dobbelspent med 8 knapper og 8 grønne knapphull med gul trens på hver side i framkant.
Uten krage.
Svart vest
Vest i svart klede med ståkrage. Kantet med rød bise langs framkant og nedkant framme. 2 sidelommer med broderi på klaff som er kantet med rød bise. Ryggen er i svart klede, foret i svart bomullstoff. Kragen har stikninger i svart og fremme er det påsydd en rød tagget filt.
Vesten er dobbelspent med 9 knapper og 9 røde knapphull med gul trens på hver side i framkant.
Bukse
Knebukse med lukeåpning i svart klede. Buksen har 2 sidelommer under lukeåpning. Knesplitt med 5 knapper og spenne i knelinning. Broderi på tamp for spenne på knelinning. Seleknapper på innsiden av buksen.
Knapphullene på knesplitt skal være i rød med gul trens. Broderi ovenfor knesplitt. Se bilde.


Det er store sølv eller messing-myntknapper i hele bunaden